Vi kom tvåa i Emergenzas skånefinal!!! Det var lördag, det var på KB, där var en massa fina människor och vi hade så himla kul! Jättestort tack till Jenny Nilsson (sångerska i det fantastiska bandet Cure-a-phobia) som räddade skinnet på oss! Hon fick hoppa in för Lotta som var på turné med Nina Wiemer. Vi vill också tacka alla vänner som kom och hejjade på oss! Hade inte varit hälften så kul utan er.

Resan dit var ju också helt underbar. Fösta deltävlingen var på Babel, sen fick vi spela på Debaser, och nu till sist på KB. Tre grymma spelningar som har gett oss mycket mersmak.

Nu när vi är färdiga med Emergenza för det här året kan vi fokusera på lite andra saker, till exempel skivinspelning och sommarens spelningar. Vi ska bland annat spela på Baobabfestivalen sista helgen i maj, på Far i Hatten, Helsingborgsfestivalen och Sjönevadsfesten… Mer info om dessa roligheter kommer inom kort!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *